Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΦΚ - Διημερίδα: «Ναζισμός και Ιστορική Εκπαίδευση» 7 & 8 Φεβρουαρίου 2014



Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς διοργανώνει Διημερίδα με θέμα: «Ναζισμός και Ιστορική Εκπαίδευση» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18.30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στο Γενικό Λύκειο του Άργους Ορεστικού.
Την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθούν οι θεωρητικές εισηγήσεις που απευθύνονται στο κοινό. Θα μιλήσουν ο κ. Δημήτριος Μαυροσκούφης, καθηγητής Διδακτικής Μεθοδολογίας και Ιστορίας της Εκπαίδευσης στο Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Μνήμη, λήθη και ιστορική εκπαίδευση: παραδείγματα "καταστροφικής διδακτικής"» και ο κ. Άγγελος Παληκίδης, Λέκτορας Διδακτικής της Ιστορίας, στο Τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με θέμα: «Τι διδάσκουμε για τον Ναζισμό στο ελληνικό σχολείο; Η περίπτωση των σχολικών εγχειριδίων Ιστορίας».
Θα προηγηθεί παρουσίαση του συλλογικού έργου με τίτλο: «Κριτικές προσεγγίσεις του ναζιστικού φαινομένου: από την ιστοριογραφία και την πολιτική θεωρία στη σχολική ιστορική μάθηση» (εκδ. Επίκεντρο) από τον κ. Κων/νο Μπακάλη, Φιλόλογο-Ιστορικό, ταμία του ΣΦΚ και οργανωτικό γραμματέα της ΕΛΜΕ Καστοριάς. 
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Η δεύτερη μέρα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση παράλληλων βιωματικών παιδαγωγικών εργαστηρίων, που απευθύνονται σε φιλολόγους και εκπαιδευτικούς που διδάσκουν ιστορία στη Β/θμια εκπαίδευση μετά από δήλωσή τους. Τον συντονισμό των εργαστηρίων θα αναλάβει ο κ. Δημ. Μαυροσκούφης, ενώ τη διεξαγωγή τους οι κ. Βασιλική Σακκά, Ιστορικός, Διδάκτωρ στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και Ιστορία, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Μεσσηνίας και κ. Κατερίνα Μπρεντάνου, Διδάκτωρ Ιστορίας -Θεατρολόγος, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Πειραιά.
Τη διημερίδα συνδιοργανώνουν η ΕΛΜΕ Καστοριάς και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Είσοδος Ελεύθερη
18.30-19.00
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «Κριτικές προσεγγίσεις του ναζιστικού φαινομένου: από την ιστοριογραφία και την πολιτική θεωρία στη σχολική ιστορική μάθηση» (εκδ. Επίκεντρο)
19.00-19.30
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ (Καθηγητής Διδακτικής Μεθοδολογίας & Ιστορίας της Εκπαίδευσης –Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)
Μνήμη, λήθη και ιστορική εκπαίδευση: παραδείγματα "καταστροφικής διδακτικής"
19.30-20.00
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΛΗΚΙΔΗΣ (Λέκτορας Διδακτικής της Ιστορίας –Τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας –Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης)
Τι διδάσκουμε για τον Ναζισμό στο ελληνικό σχολείο; Η περίπτωση των σχολικών εγχειριδίων Ιστορίας
20.00-20.30
ΣΥΖΗΤΗΣΗ



ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΓΕΛ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Συμμετοχή εκπαιδευτικών με δήλωση
09.15-09.45
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΩΝ
Συντονισμός: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ
09.45-11.45
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΚΚΑ (Ιστορικός, Διδάκτωρ στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και Ιστορία-Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Μεσσηνίας)
Εμείς και οι "άλλοι": η εμπειρία του ανεπαίσθητου εκφασισμού μιας κοινωνίας και η σύγχρονη συγκυρία

2ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΡΕΝΤΑΝΟΥ (Διδάκτωρ Ιστορίας-Θεατρολόγος, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Πειραιά)
Αποκαλύπτοντας τη συνενοχή
11.45-12.15
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΩΝ
Συζήτηση-συμπεράσματα

 



Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

"ΦΥΣΑΕΙ - ΕΠΙΛΟΓΟΣ". Ποίηση: Τάσος Λειβαδίτης. Απαγγέλλει ο κ. Γιώργος Μιχαλακόπουλος Μουσική: Γιώργος Τσαγκάρης, Ερμηνεία: Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

"Ποιος είναι;
Τίποτα, τίποτα.
Ποιος είναι;
Ένας άνεργος λιποθύμησε. Τίποτα.Μπορεί και να πέθανε. Τίποτα".

"Ζήσαμε πάντοτε αλλού
και μόνο όταν κάποιος μας αγαπήσει, ερχόμαστε για λίγο
κι όταν δεν πεθαίνει ο ένας για τον άλλον είμαστε κιόλας νεκροί".

"

ΟΛΜΕ: 7 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. 
Κανείς καθηγητής απολυμένος στις 23 Μάρτη



Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Αιτήσεις για Επιμόρφωση Β΄ Επιπέδου (5η περίοδος)

Γίνεται γνωστό στους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιμόρφωση, ότι η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην 5η περίοδο επιμόρφωσης Β’ επιπέδου ΤΠΕ προγραμματίζεται για το διάστημα τέλος Ιανουαρίου – μέσα Φεβρουαρίου. Τα μαθήματα προβλέπεται να ξεκινήσουν στις 24 Φεβρουαρίου 2014, θα διακοπούν στο τέλος Ιουνίου και θα συνεχιστούν στο διάστημα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2013, διάστημα κατά το οποίο θα διεξαχθούν και οι δράσεις «εφαρμογής στην τάξη» των επιμορφούμενων.
Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη διεξαγωγή των επιμορφωτικών προγραμμάτων, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής είναι διαθέσιμες στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα που είναι διαθέσιμο εδώ.

Μέχρι τώρα, σε προηγούμενες επιμορφωτικές περιόδους Β’ επιπέδου ΤΠΕ, έχουν συμμετάσχει περίπου 20.000 εκπαιδευτικοί.
Στο περιεχόμενο της επιμόρφωσης Β' επιπέδου ΤΠΕ περιλαμβάνονται οι βασικές αρχές αξιοποίησης των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη με έμφαση στο σχεδιασμό και εφαρμογή εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και σεναρίων με χρήση ΤΠΕ στην τάξη, η παιδαγωγική αξιοποίηση του διαδικτύου και των περιβαλλόντων γενικής χρήσης και διαχείρισης εκπαιδευτικού περιεχομένου, η αποδοτική χρήση και αξιοποίηση εκπαιδευτικού λογισμικού και σύγχρονων εργαλείων και υπηρεσιών web 2.0, καθώς και η εκπαιδευτική αξιοποίηση διαδραστικών συστημάτων διδασκαλίας στην τάξη.
Αξίζει να σημειωθεί, ως καινοτομικό και ουσιαστικό στοιχείο της επιμόρφωσης, ότι τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, φτάνουν πολύ γρήγορα και με μαζικό τρόπο στους μαθητές, καθώς όλοι οι επιμορφούμενοι εκπαιδευτικοί, μετά την παρακολούθηση των μισών περίπου ωρών του προγράμματος, υλοποιούν κάθε εβδομάδα, εκπαιδευτικές παρεμβάσεις με χρήση ΤΠΕ στην τάξη με τους μαθητές τους («εφαρμογή στην τάξη», αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος), στη βάση σεναρίων που θα προετοιμάζουν σε ειδικές υποστηρικτικές συναντήσεις, με «μέντορα» τον επιμορφωτή τους.
Στα προγράμματα επιμόρφωσης Β' επιπέδου ΤΠΕ της περιόδου αυτής, που υλοποιούνται σε πανελλαδική κλίμακα με το παραδοσιακό μοντέλο επιμόρφωσης (δια ζώσης επιμορφωτικές συνεδρίες, εκτός σχολικού ωραρίου, σε Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης), μπορούν να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02 (φιλόλογοι), ΠΕ03 (Μαθηματικοί), ΠΕ04 (Φυσικές Επιστήμες), ΠΕ19-20 (Πληροφορικής), ΠΕ70 (Δάσκαλοι) και ΠΕ60 (Νηπιαγωγοί), καθώς και «συναφείς κλάδοι»,  με την προϋπόθεση ότι έχουν πιστοποιηθεί στις βασικές δεξιότητες ΤΠΕ (Α' επίπεδο).
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να επισκέπτονται συχνά την «Πύλη Ενημέρωσης και Συνεργασίας της Επιμόρφωσης Β΄ επιπέδου», στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://b-epipedo2.cti.gr και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται εκεί, προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα σχετικά με τα θέματα της επιμόρφωσης, όπως οι ακριβείς ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων, οι οποίες γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013), που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και του Ελληνικού Δημοσίου, κλπ., καθώς και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή των προγραμμάτων.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση σε κοπή βασιλόπιτας 2014

Το Δ.Σ. του ΣΦΚ προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια κοπή βασιλόπιτας 
το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στις 20:30, 
στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Λιμναίον. 
Θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά, 
να κάνουμε έναν απολογισμό του περασμένου χρόνου 
και να συζητήσουμε τα σχεδιά μας για τη νέα χρονιά.
Η βραδιά προσφέρει κρασί και συνοδευτικές πιατέλες 
στην τιμή των 5 ευρώ.
 
 

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Abita»: Ένα animation, για τα παιδιά της Φουκουσίμα...



Το «Abita» είναι ένα πολυβραβευμένο animation, για τα παιδιά της Φουκουσίμα που πλέον ,λόγω της ραδιενέργειας, δεν μπορούν να βγουν να παίξουν, στους δρόμους της περιοχής που έμεναν.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Α΄Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φιλαναγνωσίας «Η μυστική παπαρούνα»

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΜΥΡΝΗΣ 
ΠΡΟΤΥΠΟ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΠΡΟΤΥΠΟ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ

ΟΜΙΛΟΣ «ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ & ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ»
Υπεύθυνοι Φιλόλογοι: Δώρα Μέντη (Γυμνάσιο), Γιώργος Θώδης (Λύκειο)

Πρώτος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φιλαναγνωσίας
«Η μυστική παπαρούνα»
29 Νοεμβρίου 2013 έως 28 Μαρτίου 2014

Με δεδομένη την ύπαρξη της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης που αριθμεί 10.000 τίτλους βιβλίων για 528 μαθητές, αρκετών κατά τόπους Σχολικών Βιβλιοθηκών αλλά και μεμονωμένων φίλων του βιβλίου ανάμεσα στο μαθητικό κοινό, ο Όμιλός μας καλεί τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων σε έναν Πανελλήνιο Αγώνα Φιλαναγνωσίας, με έπαθλα λογοτεχνικά βιβλία.

Σας καλούμε να διαβάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα λογοτεχνικά βιβλία της δικής σας επιλογής, τα οποία όμως θα εντάσσονται σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω θεματικές κατηγορίες:
ΔΟΚΙΜΙΟ (Κοινωνικό, Πολιτικό)
ΕΠΙΣΤΗΜΗ (Αστροφυσική, Μαθηματικά)
ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ (Εφηβικό, Κοινωνικό)

*Αναγκαία διευκρίνιση: Τα βιβλία θα πρέπει να προέρχονται από έγκυρους μελετητές, συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους. Η επιλογή τους θα γίνει σε συνεννόηση με τον συνεργαζόμενο καθηγητή του σχολείου σας ή με τη συντονίστρια του διαγωνισμού κ. Μέντη (μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση schvivlioevagg@gmail.com

Στόχοι:
α) να αναδειχθεί ένας νικητής/τρια ανά κατηγορία φιλαναγνωσίας και βαθμίδα της εκπαίδευσης (Γυμνάσιο-Λύκειο)

β) να αναδειχθεί ένα τμήμα. σε πρωταθλητή φιλαναγνωσίας μιας συγκεκριμένης θεματικής κατηγορίας βιβλίων και βαθμίδας της εκπαίδευσης (Γυμνάσιο-Λύκειο)

γ) να αναδειχθεί ένα σχολείο (Γυμνάσιο-Λύκειο) σε πρωταθλητή φιλαναγνωσίας με βάση τον συνυπολογισμό ποσοτικών και ποιοτικών επιδόσεων που θα επιτύχει.

Βραβεύσεις:

Απονομή Α΄, Β΄, Γ΄ Βραβείων στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων

Απονομή Α΄ Βραβείου στο Τμήμα και το Σχολείο (Γυμνάσιο-Λύκειο)

Απονομή Επαίνων που θα επιβραβεύουν τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό και θα αναγράφουν αριθμητικά την επίδοση του μαθητή/τριας, του τμήματος ή του σχολείου

*Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή και τους όρους του διαγωνισμού θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης http://efsv.webnode.gr/

Δυνατότητα επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση schvivlioevagg@gmail.com
Όροι συμμετοχής
1. Κάθε μαθητής ή σχολικό τμήμα δηλώνει τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό μέσα από την ειδική φόρμα «Δήλωση ανάγνωσης βιβλίου»..
2. Όταν ο μαθητής ή το τμήμα ολοκληρώσει την ανάγνωση του βιβλίου, τότε, για να κατοχυρωθεί και να μετρήσει αυτή η ανάγνωση στο διαγωνισμό, θα πρέπει να απαντήσουν σε 7 ερωτήσεις κατανόησης μέσα από το βιβλίο ή να καταθέσουν μια δράση φιλαναγνωσίας βασισμένη στο βιβλίο που διάβασαν (παρουσίαση-κριτική, εικονογράφηση, τραγούδι, ποίημα, δραματοποίηση, συνέντευξη συγγραφέα κ.ά.)
3. Στη συνέχεια, ο μαθητής ή το τμήμα μπορεί να επιλέξει και να δηλώσει ένα νέο βιβλίο, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία όσες φορές θέλει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Η παραπάνω διαδικασία μπορεί  να εκτελείται παράλληλα και σε άλλα τμήματα του ίδιου σχολείου.
4. Οι ερωτήσεις μέσα από τις οποίες πιστοποιείται η ανάγνωση κάθε βιβλίου θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Σχολικής Βιβλιοθήκης της Ευαγγελικής Σχολής http://efsv.webnode.gr/ και θα πρέπει να απαντώνται στο σύνολό τους μέσα σε διάστημα  20 ημερών από τη δημοσίευσή τους  μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση schvivlioevagg@gmail.com και αφού έχει προηγηθεί η  δήλωση ανάγνωσης του κάθε βιβλίου. Η απάντηση στις ερωτήσεις κατανόησης μπορεί να γίνει μόνο μέσω e-mail, η λήψη του οποίου θα επιβεβαιώνεται κάθε φορά από τη συντονίστρια του διαγωνισμού.
5. Η ενημέρωση για τις υπόλοιπες δράσεις φιλαναγνωσίας μπορεί να γίνει με όποιον τρόπο είναι εφικτό, ανάλογα με τη δράση (αποστολή video, φωτογραφιών, αρχείων ήχου, αρχείων word κ.ο.κ.).
6.Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση φιλαναγνωσίας που θα διοργανώσει η Ευαγγελική Σχολή πριν από τις διακοπές του Πάσχα.
7. Οι εκπαιδευτικοί που θα ενθαρρύνουν τη δράση στα σχολεία τους μπορούν να λάβουν μέρος ως ομιλητές ή ως σύνεδροι στην προαναφερθείσα εκδήλωση η οποία θα έχει σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών ανάμεσα στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Βαθμολόγηση:

Η συγκέντρωση βαθμών στον διαγωνισμό γίνεται α) ανά μαθητή β) ανά σχολείο* και η βαθμολόγηση καταρτίζεται ως εξής:

·        Ανάγνωση βιβλίου
10 βαθμοί
·        Δεύτερη και κάθε επόμενη ανάγνωση του ίδιου βιβλίου από άλλο τμήμα του ίδιου σχολείου
5 βαθμοί
·        Δράση φιλαναγνωσίας (παρουσίαση-κριτική/ εικονογράφηση/ ποίημα)
20 βαθμοί

·        Δράση φιλαναγνωσίας (τραγούδι, δραματοποίηση, συνέντευξη συγγραφέα μέσω skype ή μέσω προσωπικής συνάντησης)
30 βαθμοί

·        Οποιαδήποτε άλλη δράση φιλαναγνωσίας που δεν περιγράφεται παραπάνω
10 βαθμοί

*Το σύνολο των βαθμών κάθε σχολείου θα κατανέμεται με βάση τον αριθμό των μαθητών ή των τμημάτων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Η βαθμολογία μας στηρίζεται στο κριτήριο της ποιότητας και κλιμακώνεται με άριστα το 10,  20, 30 (ανάλογα με τη δράση).
Η ανάγνωση κάθε βιβλίου τεκμηριώνεται και βαθμολογείται με τη συμμετοχή του μαθητή ή του τμήματος μόνο σε μία δράση φιλαναγνωσίας.

Πληροφορίες και Δήλωση συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάθε μαθητής ή τμήμα θα πρέπει να στείλει ηλεκτρονικά στο e-mail: schvivlioevagg@gmail.com  όλα τα παρακάτω στοιχεία, έως τις 15 Ιανουαρίου 2014, σημειώνοντας παράλληλα:
Για τον Διαγωνισμό Φιλαναγνωσίας «Διαβάζοντας ….. (ανάλογα με την επιλογή θεματικής κατηγορίας και βιβλίου)».
Η ανάγνωση κάθε βιβλίου συνοδεύεται απαραιτήτως από τη Δήλωση που θα συμπληρώνει κάθε  μαθητής-αναγνώστης.
Μπορείτε να βλέπετε τα νέα και να παρακολουθείτε τη δράση μας στην ιστοσελίδα της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης  http://efsv.webnode.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤΑΞΗ: ................................. ΜΑΘΗΤΗΣ ………………………………
                                           ή ΤΜΗΜΑ*: ........................................................

(*ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ): ..................................................................
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ...................................................................................................................................
ΣΧΟΛΕΙΟ: ..................................................................................................................................
E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ..................................................................................................................................
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΟΔΟΣ: .....................................................................ΑΡΙΘΜΟΣ: ....................
ΠΟΛΗ: .................................................................. Τ.Κ.: ..................................
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ...............................................................................................................................
E-MAIL: ................................................................................................................................
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ
 ΜΑΘΗΤΗΣ
ή ΤΜΗΜΑ*: ........................................................................................................
(*ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ): ..................................................................
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ: ...................................................... …………...............................................................................................................
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ....................................................................................................
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ:................................................................................

Διαβάστε περισσότερα: Ευαγγελική Σχολή Ν. Σμύρνης