Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστίες



                Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Καστοριάς, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλολόγους που εργάζονται στα σχολεία της Π.Ε. Καστοριάς, οι οποίοι συμμετείχαν σε εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό στην εκλογική διαδικασία για την ανασυγκρότηση του Συνδέσμου.
Ιδιαιτέρως επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την εφορευτική επιτροπή, η οποία πρόθυμα εργάστηκε για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών σε συνεργασία με τους συνδέσμους-εκπροσώπους σε κάθε σχολείο, των οποίων η βοήθεια ήταν επίσης πολύτιμη.
Τέλος, ευχαριστούμε την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, κ. Στέλλα Τέγου-Στεργιοπούλου, η οποία από την θέση της και με την ιδιότητα της φιλολόγου, ενθάρρυνε τις ενέργειες για την διεξαγωγή των εκλογών, παρείχε το εκλογικό υλικό (φακέλους, φωτοτυπίες) και φιλοξένησε την εφορευτική επιτροπή στον χώρο της υπηρεσίας.
Εκ μέρους του νέου Δ.Σ. ευχαριστούμε για την στήριξη στην προσπάθειά μας και δεσμευόμαστε να δραστηριοποιηθούμε στον χώρο της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.
 
 Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος


Αλέξανδρος Μακρίδης
Η Γεν. Γραμματέας


Διονυσία Νημά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τάδε έφη