Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Αποτελέσματα 1ου Περιφερειακού Διαγωνισμού Ορθογραφίας Δυτικής Μακεδονίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου - Ευχαριστίες


Εκ μέρους των διοργανωτών είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ο 1ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας Δυτικής Μακεδονίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου που οργάνωσαν από κοινού οι Σύνδεσμοι Φιλολόγων Καστοριάς και Κοζάνης και η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
Οι προκριθέντες μαθητές προσήλθαν με συνέπεια και επέδειξαν υψηλό επίπεδο γνώσεων και ευγενή συναγωνισμό.
Από τη βαθμολογία όλων των επιπέδων προέκυψε η παρακάτω δεκάδα με σειρά κατάταξης:
1.     Ορφανίδου Ευδοξία (1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας)
2.     Μπάτσι Ερίνα (2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού)
3.     Ροσενλής Αλέξανδρος (1ο Γυμνάσιο Φλώρινας)
4.      Αλεξοπούλου            Αναστασία (1ο Γυμνάσιο Φλώρινας)
5.      Αμανατίδου Αικατερίνη (2ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
6.      Ανδρέου Ελένη (1ο Γυμνάσιο Φλώρινας)
7.      Φιλίππου Ευαγγελία (4ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
8.      Φράγκου Εύα (4ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
9.      Θεοδοσιάδου Αθηνά (Γυμνάσιο Ανατολικού)
10.  Τσάτσου Παρασκευή-Ναταλία (2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού)
Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά δώρα, ενώ οι τρεις πρώτοι έλαβαν δωροεπιταγές από κατάστημα τεχνολογίας αξίας 300, 200 και 100 ευρώ αντίστοιχα.
Οι μαθητές που διακρίθηκαν αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, ενώ όλοι όσοι συμμετείχαν είναι αξιέπαινοι για την προσπάθειά τους. Η συμμετοχή όλων στον 1ο Περιφερειακό Διαγωνισμό ήταν η ολοκλήρωση ενός ταξιδιού στην Ελληνική Γλώσσα, για το οποίο κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και κόπο αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη, γνώση και εμπειρία. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους διοργανωτές η συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι προσέρχονται με ζήλο και αυτοπεποίθηση, συνοδεία των καθηγητών και των γονιών τους, από κάθε γωνιά της Καστοριάς, της Κοζάνης και της Φλώρινας. Τους ευχαριστούμε, τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες.
Από τη μεριά μας ως ΣΦΚ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Θεόδωρο Μαρδίρη, Υπεύθυνο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς, για τη φιλοξενία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου, την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για την ένθερμη υποστήριξη του θεσμού και τις φιλολόγους που εναλλάχθηκαν στην κριτική επιτροπή: Γλυκερία Ευαγγέλου και Καλλινίκη Παπαδημητρίου από την Καστοριά, Σεϊδάρη Γιώτα και Παλιάτσου Βασιλική από τη Φλώρινα και Μαυροφυλλίδου Κυριακή και Παπαδοπούλου Δέσποινα από την Κοζάνη.
Επίσης ευχαριστούμε την καθηγήτρια πληροφορικής κ. Ειρήνη Παπανικολάου για την τεχνική βοήθεια στην ηλεκτρονική καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων.
Τέλος, ο Διαγωνισμός αυτός ήταν το επιστέγασμα μιας συνεργασίας με τους άλλους Φιλολογικούς Συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας, τους οποίους ευχαριστούμε για την εγκάρδια προσέγγιση και την θερμή ανταπόκριση στη φιλοξενία μας. Σημειώνουμε ότι 20 μαθητές από την Κοζάνη και τη Φλώρινα επισκέφθηκαν μαζί με τους συνοδούς τους (γονείς, καθηγητές) την πόλη μας και ξεναγήθηκαν στο Ενυδρείο. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τάδε έφη