Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Αποτελέσματα 5ου Διαγωνισμού Ορθογραφίας



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο 5ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς. Συμμετείχαν τελικά 22 μαθητές από όλα σχεδόν τα σχολεία της Π.Ε. Καστοριάς, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο και με ευγενή άμιλλα σε λέξεις διαβαθμισμένης δυσκολίας.
Από τη βαθμολογία όλων των επιπέδων προέκυψε η παρακάτω δεκάδα με σειρά κατάταξης:
1.    Προκοπίδου Αναστασία (3ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
2.    Παπουτσή Σουλτάνα (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)
3.    Σίμου Δήμητρα (3ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
4.    Καραπατσακίδου Αικατερίνη (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)
5.    Γεροπούλου Εύα (4ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
6.    Σουκαλοπούλου Ελένη (Γυμνάσιο Νεστορίου)
7.    Μπέντου Ελπίδα (2ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
8.    Πεμπελίδης Γεώργιος (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)
9.    Αντωνιάδου Γεωργία (Γυμνάσιο Μανιάκων)
10.    Ταλίδης Πέτρος (3ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
Οι τρεις πρώτοι έλαβαν δωροεπιταγές από κατάστημα τεχνολογίας. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δώρο.
Οι μαθητές που διακρίθηκαν αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, ενώ όλοι όσοι συμμετείχαν είναι αξιέπαινοι για την προσπάθειά τους.
Από τη μεριά μας ως ΣΦΚ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Στέλιο Σπανό, Διευθυντή του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς, και τη φιλόλογο κ. Μπίλιου Ελένη για τη φιλοξενία στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου τους. Επίσης τις φιλολόγους της κριτικής επιτροπής: Δήμητρα Σαββουλίδου, Βασιλική Σταθοπούλου και Αίγλη Πούρλη.
Επιπλέον, ευχαριστούμε την καθηγήτρια πληροφορικής κ. Ειρήνη Παπανικολάου για την επιμέλεια της αφίσας και του ηλεκτρονικού βαθμολογίου, καθώς και στον κ. Αθανάσιο Τζιουμάκη, καθηγητή πληροφορικής και τεχνικό υπεύθυνο του ΚΕΠΛΗΝΕΤ της ΔΔΕ Καστοριάς, για τη βοήθεια στην ηλεκτρονική καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων. Τέλος, ευχαριστούμε το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς για την παραχώρηση του φορητού πίνακα, και τα Γυμνάσια Μεσοποταμίας και Οινόης για την παραχώρηση των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Για άλλη μια φορά αποτελεί τιμή για τους διοργανωτές η συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι προσέρχονται με ενδιαφέρον και αυτοπεποίθηση, συνοδεία των καθηγητών και των γονιών τους. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε.
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς βρίσκεται σε επαφή με τις αντίστοιχες επιστημονικές ενώσεις της Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, όπου θα διοργανωθούν αντίστοιχοι διαγωνισμοί πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς. Απώτερος στόχος είναι η διοργάνωση ενός διαγωνισμού σε επίπεδο περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στον οποίο θα προκρίνονται οι νικητές των τοπικών διαγωνισμών. Όταν ξεπεραστούν οι σκόπελοι της γραφειοκρατίας, που συνεχώς προκύπτουν, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τάδε έφη