Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

   Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο 8ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς. Συμμετείχαν τελικά 31 μαθητές από διάφορα Ημερήσια Γυμνάσια της Π.Ε. Καστοριάς. Οι μαθητές προσήλθαν με συνέπεια και επέδειξαν υψηλό επίπεδο γνώσεων και ευγενή άμιλλα.

       Από τη βαθμολογία όλων των επιπέδων προέκυψε η παρακάτω δεκάδα με σειρά κατάταξης:

1. Αχείμαστου Δανάη του Νικολάου (Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς)

2. Βλαχάβα Θωμαή του Μιχαήλ ( 1ο Γυμνάσιο Καστοριάς)

3. Ζήκου Αγγελική του Γεωργίου (2ο Γυμνάσιο Καστοριάς)

4. Αμανατίδου Αναστασία του Σοφοκλή (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)

5. Ευαγγέλου Ιωάννης του Κωνσταντίνου (2ο Γυμνάσιο Καστοριάς)

6. Διακοπούλου Πολυτίμη του Γεωργίου (Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς)

7. Παπαδοπούλου Χριστίνα του Παναγιώτη (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)

8. Ζέζιου Νεφέλη του Θεοδώρου (1ο Γυμνάσιο Καστοριάς)

9. Γρηγοριάδου Μαριάνθη-Ελένη του Κωνσταντίνου (Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς)

10. Λίκα Σοφία του Αριάν (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)

   Όλοι οι παραπάνω μαθητές προκρίνονται απευθείας στον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ορθογραφίας, που θα διεξαχθεί στη Φλώρινα στις 3 Απριλίου 2022. Εκεί θα συναγωνιστούν τους μαθητές που έχουν προκριθεί από τους αντίστοιχους διαγωνισμούς που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης και η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας.  Στη συνέχεια θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση σχετικά με την οργάνωση και τη συμμετοχή των μαθητών στον διαγωνισμό αυτό.

   Οι τρεις πρώτοι έλαβαν δωροεπιταγές και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά δώρα.

   Οι μαθητές που διακρίθηκαν αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, ενώ όλοι όσοι συμμετείχαν είναι αξιέπαινοι για την προσπάθειά τους.

   Από τη μεριά μας ως ΣΦΚ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Αννούλα Καραγιάννη , Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς, για την άριστη φιλοξενία στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου και τις φιλολόγους που συμμετείχαν στην κριτική επιτροπή: Σοφία Κλειούση , Τσιπλάκη Ελένη και Παναγιώτα Τσιάτσικα.

   Επίσης, ευχαριστούμε την καθηγήτρια πληροφορικής, κ. Ειρήνη Παπανικολάου, για την τεχνική βοήθεια στην ηλεκτρονική καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων και την κ.Ειρήνη Κυριακίδου για τον χειρισμό του χρονόμετρου.

   Ακόμη, ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για την οικονομική της βοήθεια στην προμήθεια του έντυπου υλικού.

   Τέλος, συγχαίρουμε όλους/-ες τους/τις φιλολόγους των Γυμνασίων της Π.Ε. Καστοριάς, οι οποίοι/-ες παρακίνησαν και προετοίμασαν τα παιδιά να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

   Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους διοργανωτές η συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι προσέρχονται με ζήλο και αυτοπεποίθηση, συνοδεία των καθηγητών και των γονιών τους, από κάθε γωνιά της Καστοριάς. Τους ευχαριστούμε, τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τάδε έφη