Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Αποτελέσματα 1ου Διαγωνισμού Ορθογραφίας


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς. Ο διαγωνισμός διήρκεσε από τις 9.00 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ. και συμμετείχαν 71 μαθητές από σχολεία όλης της Π.Ε. Καστοριάς. Οι μαθητές διαγωνίστηκαν με ευγενή άμιλλα σε λέξεις διαβαθμισμένης δυσκολίας. Από τη βαθμολογία προέκυψε η παρακάτω με σειρά κατάταξης δεκάδα:
1.      Μάνου Δήμητρα του Πέτρου (4ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
2.      Χασάπη Όλγα του Δημητρίου (2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού)
3.      Κωτσόπουλος Αλέξανδρος του Χρήστου (1ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
4.      Δέδες Κων/νος του Βασιλείου (3ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
5.      Ζήνδρου Αθηνά του Βασιλείου (4ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
6.      Κέφας Σωκράτης του Δημήτριου (1ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού)
7.      Κυριάζου Καλλιρρόη του Νικολάου (3ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
8.      Αζέμης Δημήτριος του Χρήστου (2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού)
9.      Βανικιώτη Ραφαηλία  του Γεωργίου (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)
10.  Τοτονίδου Λουκία του Ιωάννη (Γυμνάσιο Μανιάκων)
Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους τρεις πρώτους.
Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και βιβλία, τα οποία ήταν ευγενική προσφορά των βιβλιοπωλείων, των Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Π.Ε. Καστοριάς, της ίδιας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.
Οι μαθητές που διακρίθηκαν αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, ενώ όλοι όσοι συμμετείχαν είναι αξιέπαινοι για την προσπάθειά τους. Μεγαλύτερο κέρδος για όλους τους συμμετέχοντες μαθητές υπήρξε η ενασχόλησή τους με την ελληνική γλώσσα και η δυναμική παρουσία τους σε μια δημόσια διαδικασία.
Από τη μεριά μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Γλυκερία Ευαγγέλου, Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς, για τη φιλοξενία και τις φιλολόγους που εναλλάχθηκαν στην κριτική επιτροπή: Θεοδότα Αντωνιάδου, Γλυκερία Ευαγγέλου, Αθηνά Κολτσίδα, Ευανθία Λάμπρου, Βασιλική Μαυροδήμου, Καλλινίκη Παπαδημητρίου, Μαρία Παπαδοπούλου, Ελένη Πιτούλη και Δήμητρα Σαββουλίδου.
Επίσης ευχαριστούμε το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Καστοριάς και την καθηγήτρια πληροφορικής κ. Ειρήνη Παπανικολάου για την τεχνική βοήθεια στην ηλεκτρονική καταχώρηση και έκδοση των αποτελεσμάτων, το Γυμνάσιο Πενταβρύσου για την παραχώρηση του φορητού πίνακα και τέλος τους κκ. Γιάννη Πανταζόπουλο, καθηγητή πληροφορικής, Ελευθερία Πρωτόγερου και Κατερίνα Ξανθά, καθηγήτριες εικαστικών για την επιμέλεια της αφίσας, των αναμνηστικών και του διακόσμου της αίθουσας αντίστοιχα.
Για τυχόν λάθη ή παραλείψεις κατά την πρώτη αυτή απόπειρα ζητούμε συγγνώμη και επιφυλασσόμαστε για μια αρτιότερη μελλοντική διοργάνωση. 

Στιγμές από τον πολύωρο διαγωνισμό:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τάδε έφη