Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Με αφετηρία την ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Θεατρικό Εργαστήρι για φιλολόγους




Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς διοργανώνει θεατρικό εργαστήρι για την προσέγγιση της λογοτεχνίας με αφορμή την Οδύσσεια με εμψυχώτρια την εκπαιδευτικό Μαρία Μουστάκα. Το εργαστήριo θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, ώρα 18:30 στον χώρο του Κέντρου Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" (Αθαν. Διάκου & Θουκυδίδου).

Με αφετηρία το βιβλίο της Μαρίας Αγγελίδου, «Οδύσσεια, η πολυμήχανη ιστορία» και αξιοποιώντας το Εκπαιδευτικό Δράμα, οι συμμετέχοντες καλούνται μέσα από ένα βιωματικό ταξίδι να προσεγγίσουν έννοιες όπως μνήμη, εθισμός, εμπιστοσύνη, ομαδικότητα.

Στο εργαστήριo μπορούν να συμμετέχουν έως 20 φιλόλογοι που εργάζονται σε σχολεία όλων των βαθμίδων.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή είτε με τη βοήθεια των συνδέσμων-εκπροσώπων του ΣΦΚ σε κάθε σχολείο είτε απευθείας στο e-mail του Συνδέσμου Φιλολόγων (synfikas@gmail.com) ή στο τηλέφωνο 6944774417 (Διονυσία Νημά) έως τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015.

Εάν οι δηλώσεις συμμετοχής είναι περισσότερες θα γίνει κλήρωση.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων, είτε απευθείας είτε μέσω των εκπροσώπων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τάδε έφη